Ouderenzorg en begeleiding door Thuiszorg de Lage Landen

Lees meer...Met professionele ouderenzorg van Thuiszorg de Lage Landen ontlast u uw mantelzorgers, zorgt u voor rust en continuïteit en krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Lees meer...

Nachtzorg door Thuiszorg de Lage Landen

Lees meer...Heeft u 's nachts zorg nodig? Doe een beroep op nachtzorg van Thuiszorg de Lage Landen. Onze gediplomeerde zorgprofessionals staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Lees meer...

24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging

Lees meer...Met 24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging van Thuiszorg de Lage Landen blijft u langer zelfstandig wonen. En er zijn meer voordelen.

Lees meer...

ACM: maak tarieven ziekenhuizen openbaar

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil graag dat de tarieven die ziekenhuizen en zorgverzekeraars met elkaar afspreken openbaar worden gemaakt. Dit laat Chris Fonteijn, bestuursvoorzitter van ACM, weten in een interview met NRC Weekend. De tarieven worden nu nog geheim gehouden omdat die concurrentiegevoelig zouden zijn.

Lees meer...

Eerste stappen verbetering kwaliteit ouderenzorg gezet

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) is begonnen met het schrappen van onnodige regels. Ook hebben 200 vernieuwde zorgaanbieders de ruimte gekregen om te vernieuwen. Dit schrijft Van Rijn aan de Tweede Kamer in de voortgang van het plan ‘Waardigheid en trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen’, wat hij op 11 februari 2015 presenteerde.

Lees meer...

Wat is respijtzorg of vervangende zorg?

Lees meer...Met respijtzorg of vervangende zorg van Thuiszorg De Lage Landen draagt u de zorg aan een dierbare tijdelijk over. Zo voorkomt u overbelasting en blijft de kwaliteit van zorg gegarandeerd.

Lees meer...

Privé Zorg aan huis en zelfstandige thuisverpleging?

Lees meer...Heeft u zorg nodig en wilt u thuis blijven wonen? Kies dan voor privé zorg aan huis van Thuiszorg De Lage Landen. Van 24-uurs nachtzorg tot een privé verpleegkundige, we staan voor u klaar.

Lees meer...

Aanvragen voor zwaardere indicaties thuiszorg stijgen fors

De Volkskrant heeft onderzoek gedaan naar het aantal aanvragen voor zwaardere indicaties in de thuiszorg. Die aanvragen zijn, volgens uitkomst van dat onderzoek, de afgelopen drie jaar met 50% gestegen. En dat mag gerust fors genoemd worden.

Lees meer...

137.000 handtekeningen voor thuiszorg

Zaterdag 6 april hebben enkele duizenden thuiszorg medewerkers in Den Haag geprotesteerd tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet die de thuiszorg hard treffen. Staatssecretaris Martin van Rijn kreeg een petitie overhandigd met maar liefst 137.000 duizend handtekeningen.

Lees meer...

Particuliere Thuiszorg | Zorg aan huis | PTN | Laatst bijgewerkt: 18-01-2016

Follow Kijkopthuiszorg on Twitter