24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging

24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorgingMet 24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging van Thuiszorg de Lage Landen blijft u langer zelfstandig wonen. En er zijn meer voordelen.

Woont u thuis en heeft u intensieve verpleging nodig, dan biedt 24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging van Thuiszorg de Lage Landen uitkomst. Met 24-uurs zorg staat een team van speciaal opgeleide zorgprofessionals dag en nacht voor u klaar.

Dankzij 24-uurs thuiszorg kunt u op opname in een zorginstellingen uitstellen, of zelfs voorkomen. U wordt niet gedwongen opgenomen in een verpleeghuis, verzorgingshuis of woonvorm en krijgt verzorging en verpleging in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Staat u op een wachtlijst voor opname in een verzorgingshuis of hospice, dan kunt u met 24-uurs zorg de wachttijd overbruggen. Ook is deze vorm van thuiszorg zeer geschikt als u zich in uw laatste levensfase bevindt, en thuis wilt sterven.

Hoe werkt 24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging?

24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorgingHeeft u dag en nacht verpleging en verzorging nodig, dan biedt 24-uurs thuiszorg van Thuiszorg de Lage Landen uitkomst. Met een vast team van zorgprofessionals nemen we diverse werkzaamheden van u – of uw mantelzorger - over, zoals: verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding.

De verzorgenden van Thuiszorg de Lage Landen kunnen u helpen bij de inname van medicijnen of het verzorgen van wonden, maar ook boodschappen voor u doen of u gezelschap houden. De 24-uurs zorg kunt u bovendien voor een langere of kortere periode inzetten, bijvoorbeeld als u moet herstellen na een operatie.

24-uurs zorg is ook geschikt om uw partner mantelzorger - tijdelijk - te ontzorgen. Uit onderzoek blijkt dat mantelzorgers zich vaak overwerkt voelen en de kwaliteit van zorg daardoor in het gedrang komt. Met de 24-uurs diensten van Thuiszorg de Lage Landen krijgt de verzorgende rust en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Wat zijn de voordelen van 24-uurs zorg van Thuiszorg de Lage Landen?

24-uurs thuiszorg door Thuiszorg de Lage LandenEr zijn verschillende zorgaanbieders die 24-uurs nachtzorg aanbieden. Kiest u voor Thuiszorg de Lage Landen, dan kiest u voor een aanbieder met ruim 30 ervaring. We werken altijd met kleine, vaste teams die uw zorgvraag centraal stellen. Respect en persoonlijke aandacht staan daarbij centraal.

Om de invloed op uw thuissituatie zoveel mogelijk te beperken, stemmen we onze planning altijd af met u en eventueel uw mantelzorger. Ook werken we nauw samen met andere hulpverleners, zoals de huisarts. We doen er kortom alles aan om u zo prettig mogelijk thuis te laten wonen, met behoud van zelfstandigheid en privacy.

Kosten, indicatie en vergoeding

U kunt 24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging van Thuiszorg de Lage Landen op 3 manieren bekostigen:

1. Uit eigen middelen
2. Gecombineerd met een PGB of AWBZ
3. Met een Restitutie Polis

Als u de zorg uit eigen middelen bekostigt is er geen indicatie nodig. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding zoals PGB of AWBZ heeft u een indicatie nodig van het CIZ. Het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) neemt een indicatiebesluit, waarin de soort- en de hoeveelheid zorg staat waar u recht op heeft.

Heeft u een Restitutie Polis afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan kunt u direct zorg bij ons afnemen en heeft u altijd recht op een standaardvergoeding. De Restitutie Polis biedt daarmee maximale keuzevrijheid en we rekenen per polis uit op hoeveel zorg u recht heeft.

Bij Thuiszorg de Lage Landen bepaalt u altijd zelf wanneer, hoeveel en welke zorg u afneemt. Vooraf bekijken we uitgebreid uw situatie en kiezen we de financieringsvorm die het beste bij u past.

Vraag 24-uurs thuiszorg aan

Heeft u dag en nacht verpleging, verzorging nodig en ondersteuning nodig? Of wilt u meer weten over de wijze waarop Thuiszorg de Lage Landen u - of degene die u verzorgt - kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Tel: 073 - 202 11 11
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom kiezen voor particuliere thuiszorg?

Thuiszorgorganisaties zijn de laatste jaren steeds groter en bureaucratischer geworden, met alle gevolgen van dien. Als patiënt krijgt u steeds minder aandacht, medewerkers wisselen voortdurend en maatwerk blijkt vaak onmogelijk.

Met particuliere thuiszorg kiest u voor kwaliteit, want particuliere thuiszorg betekent maatwerk. U wordt verzorgd op de tijden die u wenst, door een klein team met vaste zorgverleners. Precies zoals u wenst.

Reacties (1)

Gonda Veenema-Goedbloed

S.v.p. Info over 24 uur thuiszorg voor mijn moeder met waarschijnlijk indicatie 06 VV SOM, adres Landszoom 43, 2925 AW Krimpen aan den Ijssel.

Reageer

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Reactie:
 

Anti-spam: complete the task

Particuliere Thuiszorg | Zorg aan huis | PTN | Laatst bijgewerkt: 18-01-2016

Follow Kijkopthuiszorg on Twitter