Ouderenzorg en begeleiding door Thuiszorg de Lage Landen

Ouderenzorg en begeleiding door Thuiszorg de Lage LandenMet professionele ouderenzorg van Thuiszorg de Lage Landen ontlast u uw mantelzorgers, zorgt u voor rust en continuïteit en krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Waarom ouderenzorg en begeleiding?

Nederlanders worden steeds ouder en hun zorgbehoefte verandert. Bent u ouder en hulpbehoevend, dan kunt u op verschillende manieren zorg organiseren, bijvoorbeeld met behulp van mantelzorgers. U krijgt zo zorg op maat en kunt langer thuis blijven wonen.

Er is ook een keerzijde aan de inzet van mantelzorgers, want het werk is zwaar en de kans op overbelasting groot. Helemaal als een ziektebeeld verergert en u - of een geliefde - te maken krijgt met de gevolgen van Alzheimer, vergeetachtigheid of depressies. Dit is het moment om professionele en betaalbare ouderenzorg en begeleiding in te schakelen van Thuiszorg de Lage Landen.

Met professionele ouderenzorg ontlast u uw mantelzorgers, zorgt u voor rust en continuïteit en krijgt u de zorg die u nodig heeft.

De voordelen van ouderenzorg en begeleiding

Ouderenzorg en begeleidingBij ouderenzorg van Thuiszorg de Lage Landen staan uw wensen, gezondheid en veiligheid centraal. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk intakegesprek, waarin we uw behoeften en verwachtingen in kaart brengen. We stellen vervolgens een zorgteam samen dat het beste past bij u en uw situatie. En er zijn meer voordelen, zoals:

• Blijf in uw eigen vertrouwde omgeving wonen
• Bepaal zelf de randvoorwaarden, zoals de frequentie en het soort zorg dat u krijgt
• Blijf de baas over uw eigen leven
• Maak gebruik van ouderenzorg zolang u wenst, bijvoorbeeld na een operatie
• Ontlast uw mantelzorger en verbeter de sfeer

Thuiszorg de Lage Landen kent geen wachtlijsten en we kunnen binnen 24 uur beginnen met ouderenzorg en begeleiding. Ook kunt u desgebruik maken van aanvullende diensten, zoals 24-uurs thuiszorg, nachtzorg of palliatieve en terminale thuiszorg. Zo verzekert u zich van intensieve particuliere zorg van het allerhoogste niveau.

Hoe werkt ouderenzorg en ouderenbegeleiding?

Ouderenzorg en hulp in de huishoudingThuiszorg de Lage Landen is specialist in ouderenzorg. Onze diensten variëren van hulp in de huishouding tot intensieve verpleging. U bepaalt zelf wat u nodig hebt. Ouderenbegeleiding is ook mogelijk bij dementiezorg, psychogeriatrische zorg en terminale zorg.

Kosten, indicatie en vergoeding ouderenzorg

U kunt de ouderenzorg en begeleiding van Thuiszorg de Lage Landen op 3 manieren bekostigen:

1. Uit eigen middelen
2. Gecombineerd met een PGB of AWBZ
3. Met een Restitutie Polis

Vergoedt u de ouderenzorg uit eigen middelen, dan is er geen indicatie nodig. Wilt u de zorg bekostigen vanuit een Persoonsgebonden budget (PGB) of de AWBZ, dan heeft u een indicatie van het CIZ nodig. In dit indicatiebesluit staat de soort- en de hoeveelheid zorg waar u recht op heeft.

Met een Restitutie Polis beslist u zelf waar u zorg afneemt en heeft u altijd recht op een standaardvergoeding. Beschikt u over een Restitutie Polis, dan kunt u de zorg direct bij ons afnemen. We rekenen per polis uit op hoeveel zorg u recht heeft.

Vraag ouderenzorg en begeleiding aan

Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving? Vraag dan nu ouderenzorg aan van Thuiszorg de Lage Landen. We ontlasten u, of uw mantelzorger en ondersteunen u bij uw dagelijkse activiteiten in en om het huis. Zo blijft u langer zelfstandig en baas over uw eigen leven.

Neem voor meer informatie over ouderenzorg en begeleiding contact op:

Bel: 073 - 202 11 11
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarom thuiszorg van Thuiszorg de Lage Landen

Particuliere thuiszorg betekent maatwerk. Bij ons bent u geen nummer en bepaalt u alles zelf: van het soort zorg dat u afneemt tot het tijdstip waarop. U krijgt exact de zorg die u wenst, waar en wanneer u wilt. Bovendien werken we altijd met een klein team van vaste zorgverleners die u kennen en optimaal inspelen op uw wensen. Dat is de kracht van particuliere thuiszorg van Thuiszorg de Lage Landen.

Bekijk ook onze andere zorgdiensten:

24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging
Nachtzorg

Reageer

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Reactie:
 

Anti-spam: complete the task

Particuliere Thuiszorg | Zorg aan huis | PTN | Laatst bijgewerkt: 18-01-2016

Follow Kijkopthuiszorg on Twitter